Kurser

Från och med säsongen 2017 håller Jesper Ljungberg, flugfiskeinstruktör, guide, mm, från Falkenberg, flugfiskekurser vid Sunnedamm.

Här kan du läsa Jespers presentation av sig själv:

jesper-2018-01Hej, Jag heter Jesper Ljungberg och jag är en passionerad flugfiskare. Jag driver ett företag som heter Fiskeguide i Falkenberg. Fr. o m säsongen 2017 håller jag flugfiskekurser vid Sunnedamms anläggning och det är en stor ära att få hjälpa Martin Ahlström med detta. Jag har fiskat hos Martin i många år och även fiskat i Sunnedamm i flera år innan Martin tog över. Jag brinner för det mesta inom flugfisket, med mest fokus på lax, havsöring och regnbåge. Jag har jobbat som guide och kastinstruktör sedan 2000, med uppehåll några år, när barnen föddes. Jag håller kurser, guidningar, föredrag, events, mm och jag har även förmånen att få tillhöra Proteam Scierra Sweden. Så flugfisket är en stor del av mitt liv! Ni som är sugna på en flugfiskekurs eller rent av en genomgång av hur ni fiskar i Sunnedamms vatten på bästa sätt, är varmt välkomna att höra av er till mig. Antingen kontaktar ni mig direkt eller går via Martin. Kika gärna in på min hemsida för senaste nytt angående planerade kurser, mm. Och gilla gärna min sida på Facebook. Där skriver jag kontinuerligt om mitt fiske samt lägger in planerade kurser, mm. Hoppas vi ses vid vattnet. Tight Lines Jesper”

Fakta:
Jesper Ljungberg, Fiskeguide i Falkenberg
Mobil: +46(0)70 561 60 23
Email: info@fiskeguideifalkenberg.se
Hemsida: www.fiskeguideifalkenberg.se
Nyheter: www.facebook.com/fiskeguideifalkenberg
————————————————————————————

Planerade flugfiskekurser 2018:

27/5 kl. 08:00 – 16:00
24/6 kl. 08:00 – 16:00
16/9 kl. 08:00 – 16:00

Flugfiskekurs i Sunnedamm, Knäred – Nybörjare

Grundkurs där vi går igenom utrustningens olika delar, vi lär oss kastteknik med olika övningar. Knutar, tafsar, linor mm går vi också igenom.
Fokus ligger på överhandskastet, men vid sjön går vi även igenom rollkast om önskvärt.
Detta är en ren nybörjarkurs. Inga förkunskaper alls krävs.
Första delen av kursen är förlagd på en gräsyta, där fokus ligger på att få till en bra grund i ert kastande. Sedan förflyttar vi oss till sjön med lite mer fokus på själva fisket, flugval, fiskemetoder mm.
Vi går igenom hur man bör tänka vid sjön och fiska på bästa sätt. Vi fortsätter med överhandskast men går även in på rollkastet.
(Läs mer om kursupplägget via länken HÄR!)

Ingår: Guide/instruktör, fiskekort, vid behov lån av komplett utrustning från Scierra under kursen (spö, rulle, lina, flugor, tafsar)
Pris: 750:-/person
Antal: 6 – 8 personer (
vid mindre antal deltagare blir kursen inställd/flyttad)

Anmälan till Martin Ahlström eller direkt till Jesper Ljungberg