Boende

På anläggningen finns fyra stugor (en större och tre mindre) för övernattning. Stugorna är försedda med vånings- och/eller enkelsängar och ligger i direkt anslutning till fiskevattnet. Det finns sammanlagt 10 sängplatser i stugorna.

I den stora stugan finns två låsbara rum med bäddar samt en storstugeavdelning med bord och stolar. Stugan har rinnande varmt och kallt vatten, wc och dusch samt en köksavdelning med kokplattor, mikrovågsugn, kyl, frys, diskbänk, kaffebryggare samt köksartiklar. I stugan finns också radio samt TV med kanalerna SvT 1 och 2  samt TV 4. Den stora stugan har också en stor, delvis inglasad, veranda med bord och stolar.

De tre mindre stugorna, stuga 2, 3 och 4, är utrustade med elektricitet (vägguttag, belysning och el-element) men har i övrigt inga andra bekvämligheter. Boende i de små stugorna har dock full tillgång till den stora stugan och dess bekvämligheter.

Vid gruppabonnemang ingår full dispositionsrätt till stugorna i priset. När anläggningen inte är abonnerad, får den stora stugan (utom sovrummen) samt verandan fritt disponeras av fiskegäster med dagkort.

Dagfiskekortsgäster kan övernatta. Egna sängkläder (underlakan, påslakan, örngott) eller sovsäck medtages.
N.B.: Bokning av övernattning vid fiske med dagfiskekort sker via iFiske. Se vidare under ”Boka”.

Observera! För allas trivsel ska fiskegäster, såväl enskilda som i grupper, hålla rent och snyggt i stugorna och städa efter sig!